Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök däck via dimension

205 / 55 R16

Vinterdäck - med eller utan fälg

Den svenska vintern är krävande och fordrar därför vinterdäck utöver det vanliga. Idag behöver du inte ge dig ut i vinterkylan och leta för att få tag i rätt vinterdäck, utan tack vare oss på Masterwheels hittar du dem bara ett par klick bort. Kika in vårt sortiment av vinterdäck med eller utan fälg och hitta rätt däck till din bil.

Välj underkategori/typ ovan, förfina sedan din sökning med hjälp av sökvalen nedan

SökfältVinterdäck online

Enligt svensk lag måste du använda vinterdäck mellan den 1 december och 31 mars om vinterväglag råder. Eftersom vädret kan vara oförutsägbart är det bra om du är förberedd både tidigare och senare än så. Var därför ute i god tid och scrolla redan idag igenom vårt breda och högkvalitativa utbud av vinterdäck med eller utan fälg. Om du bara behöver komplettera med ett eller två däck inför vintern har vi generösa styckpriser på vinterdäck med fälg och utan – vad du väljer är helt upp till dig, vi ser till att priserna är lika bra oavsett ditt val. Vi erbjuder ett gediget sortiment av vinterdäck från kvalitetstillverkare.

Vi erbjuder inte bara ett av de största utbuden, utan också ett av de säkraste sätten att handla på. Våra produkter levereras med hjälp av DHL och när du betalar använder vi oss av 3D Secure, ett säkerhetssystem använt världen över som erbjuder så säkra transaktioner som möjligt. Att köpa vinterdäck online är alltså inte bara ett av de smidigaste sätten att handla på, utan även ett av de säkraste. Vi har vinterdäck både till din personbil och till lastbilen  och sätter en stolthet i att vara en av Europas bästa webbutiker för däck och fälgar. Vi erbjuder dessutom 14 dagars öppet köp och upp till ett års garanti!

Se till att köra tryggt i vinter genom att låta oss hjälpa dig att hitta de bästa vinterdäcken för ditt fordon. Efter ett par enkla klick är allt du behöver göra att luta dig tillbaka och vänta in dina nya vinterdäck.