Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök däck via dimension

205 / 55 R16

Sommardäck - SUV/4x4

Den svenska sommaren må vara kort, men perioden då du använder sommardäck är desto längre. Gör körupplevelsen ännu bättre mellan april och november genom att hem nya, fräscha sommardäck från oss på Masterwheels! Hos oss hittar du rätt 4x4 däck till din SUV.

 

SökfältVälja rätt sommardäck till din SUV

Slösa inte bort värdefull soltid på att köa i verkstäder eller hos andra återförsäljare för att få tag på årets sommardäck. Ta istället chansen att klicka hem nya däck som inte bara kommer levereras till din dörr, utan också hålla ett bra tag framöver. Vi på Masterwheels har gjort allt vi kan för att få ihop ett oslagbart utbud av däck till din SUV. För att hitta det du letar efter skriver du helt enkelt in detaljerna om de däck du behöver, till exempel 4x4 däck, och låter sedan vår hemsida plocka fram de bästa alternativen för dig. Ett tips är att köpa hem ett däck till att börja med - om du ska köpa flera - för att prova och se om det passar din SUV ordentligt. Har du hittat rätt kan du sedan klicka hem de övriga du behöver till riktigt låga priser. Vi erbjuder alltid fina priser, oavsett om du köper flerpack eller ett enskilt däck. Hos oss får du så mycket däck som möjligt för pengarna!

Kortbetalning, faktura, betalning via bank och avbetalning är de betalningssätt du kan välja bland när du ska betala ditt köp. Sedan tar det inte många dagar innan DHL levererar dina nya sommardäck ända fram till din dörr. Att köpa nya sommardäck ska enligt oss gå både snabbt och enkelt, vilket vi hoppas att du upplever när du handlar hos oss.