Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök fälg via bilmärkeBygg din egen fälg

För att bygga din egen fälg, väljer du enkelt bland de filter som finns.

Du kan bland annat välja: Storlek, bredd, et-mått, bultcirkel mm.

Är du osäker rekommenderar vi dig att söka via ditt regnummer.

Börja bygga nu

Plåtfälgar

Genom att välja att beställa hem dina plåtfälgar från oss på Masterwheels får du inte bara effektiv och snabb leverans till din dörr. Du får också välja bland en mängd fälgar i ett av Europas största sortiment av kvalitativa plåtfälgar.

SökfältKöpa plåtfälgar online

När du ska välja fälgar till ditt fordon finns en rad olika saker att tänka på, till exempel att det ska vara samma tum på såväl däck som fälg för att man ens ska kunna montera ihop dem. Sedan måste du se till att ET-måttet stämmer överens med ditt fordons. Men tack vare oss på Masterwheels behöver du inte tänka så mycket när du ska köpa fälgar, utan det är bara att skriva in detaljerna så gör vår sökmotor resten. Genom att köpa dina plåtfälgar online kommer du att spara mycket tid, energi och pengar.

Då alla våra plåtfälgar är av högsta kvalitet kommer du kunna använda dem länge vilket betyder att du inte behöver köpa nya lika ofta som förr. Det är något som är bra både för dig och för miljön. Plåtfälgar är billiga i inköp och särskilt lämpliga att använda till vinterdäck då de inte skadas lika lätt av vägsalt. Dessutom är plåtfälgar enkla att rengöra vid just vinterbruk. Väljer du hög kvalitet – som du hittar hos oss – håller fälgarna dessutom länge. Vi leverera även kompletta paket med däck och fälgar, allt monterat och klart, bara att montera på bilen.

När du sedan ska betala i kassan väljer du, oavsett om du är företagare eller privatperson, mellan tre olika betalningssätt: antingen att betala av på faktura, att betala via avbetalning eller betala direkt med kort. Sedan behöver du bara vänta in dina fälgar då vi ser till att leverera dem till din dörr snabbt och säkert inom ett par arbetsdagar. Efter att du har monterat dem är det bara att ge dig ut för en säker biltur i det föränderliga svenska vädret!