Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök däck via dimension

205 / 55 R16

Bildäck - Personbil

Oavsett om du har en Volvo, Aston Martin, Audi eller Porsche kommer du inte komma långt förrän de perfekta bildäcken är på. Vi på Masterwheels erbjuder ett av Sveriges största, bästa och mest prisvärda utbud av bildäck. Det bästa av allt är att det inte krävs någon större ansträngning för att få hem dem!

 

 

SökfältBildäck online

Nu kan du äntligen glömma långa köer hos bildäcksåterförsäljare runt om i stan. Slå dig istället ner vid köksbordet, eller varför inte i soffan, och scrolla igenom vårt utbud här på Masterwheels.se. Fyll i detaljerna för de däck du är ute efter, låt sökfunktionen gallra i vårt utbud och välj sedan ut det alternativ som passar dig bäst. 

När du väl hittat det du söker och vill lägga en beställning betalar du enkelt via något av de betalningsalternativ vi erbjuder. Sedan är det bara att vänta in de nya bildäcken som levereras direkt hem till dig med hjälp av DHL. Leveranstiden är ofta kort och du har dessutom öppet köp i 14 dagar. Du får också ett års garanti vid eventuella fabrikationsfel. Hos oss hittar du också endast däck av hög kvalitet från väletablerade tillverkare vilket gör att du kan känna dig säker på att du gör ett bra köp.

Gör inte köpet av nya bildäck online till din personbil svårare än det är - beställ dem enkelt via oss och spara pengar, tid och energi. Vill du kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar kring våra däck gör du det enklast via mejl eller telefon. Behöver du hjälp att välja ut de perfekta däcken för just din bil står vi gärna till ditt förfogande.