Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök fälg via bilmärkeSnabbsök däck via dimension

205 / 55 R16

Det behöver inte vara ett stort projekt att få tag i bra vinterdäck lätt lastbil. Du behöver inte längre åka runt till flera olika återförsäljare för att hitta rätt däck - allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och klicka hem det du behöver från oss på Masterwheels.

 

 

SökfältRätt vinterdäck till lätt lastbil

Att springa mellan flera olika verkstäder och däckåterförsäljare är ett minne blott. Nu kan du lättare än någonsin hitta rätt vinterdäck till din lätta lastbil genom att söka i vår anpassade kategori. Du skriver in detaljer om däcken du är ute efter och låter sidan ladda, sedan får du upp de bästa alternativen för dig. Om du behöver köpa flera däck rekommenderar vi dig att köpa ett först och prova om det sitter bra på din lastbil. Detta är bra att göra för säkerhets skull innan du köper hem de andra däcken. Hos oss kan du köpa dina däck både enskilt och i flerpack. Oavsett hur många däck du väljer att köpa erbjuds du alltid låga priser och kvalitativa vinterdäck med samma köp villkor. Här på Masterwheels har vi alltid generösa rabatter och erbjudanden som du kan ta del av, så se till att hålla ögonen öppna om du är ute efter vinterdäck för lätt lastbil. Att hitta rätt vinterdäck till lastbilen har aldrig varit lättare!

Hos oss kan du alltid välja mellan flera olika betalningssätt när du ska betala dina vinterdäck, allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig. Du har dessutom öppet köp i hela två veckor och ett års garanti som gäller vid eventuella fabrikationsfel. Vid frågor eller funderingar når du oss enklast genom att antingen ringa oss på 031-40 40 20 eller mejla oss via kontaktformuläret som du finner under Kontakt. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt däck till din lastbil!