Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Delbetalning och fakturaköp

Klarna Faktura

Genom vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda både företagskunder och privatkunder att handla mot faktura. För fullständiga villkor och mer information läs mer här. Fakturan skickas via e-post.

Klarnas villkor för faktura hittar du här.

Klarna Delbetalning

Genom vårt samarbete med Klarna kan du delbetala ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på.
När du sedan bekräftar ditt köp och din ansökan om delbetalning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts.

Klarnas villkor för delbetalning hittar du här.

Fakturan skickas via e-post. 

Betala via Payex med ditt VISA eller Mastercard

Vi använder oss av 3D Secure, en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar vid Internethandel. Överföringen av pengar sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

3D Secure

3D Secure är en säkerhetslösning för kortbetalningar på Internet som validerar att det är kortets ägare som genomför betalning.Genom att vara ansluten till 3D Secure ökar tryggheten för dig som konsument. 3D Secureanslutna e-handelsplatser kräver nämligen att du anger ditt lösenord förutom kortnummer för att släppa igenom betalning. Därigenom förhindras missbruk av kortet via stulna kortnummer etc.

Som kortinnehavare kontaktar du din bank om du vill ansluta ditt kontokort till 3D Secure. Därefter får du en identifieringsmetod som du använder vid köp. Det kan vara ett lösenord som du anger vid köpet.

Direktbetalning bank via Payex

Ni som är Swedbank-kunder kan göra direktbetalningar via Payex med Er bankdosa.

 

Om ni vill göra en inbetalning på vårt BG konto kontakta oss. 

Om något är oklart tveka inta att kontakta oss på 031-404020 eller på

info@masterwheels.se