Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Delbetalning och fakturaköp

Betalalternativ från Klarna

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

Betala inom 14 dagar (faktura): Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

Konto (delbetalning): Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. Mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Fakturor/betalningsinformation skickas via e-post.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Klarnas användning av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag samt Klarnas sekretesspolicy.

Betala via Payex med ditt VISA eller Mastercard

Vi använder oss av 3D Secure, en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar vid Internethandel. Överföringen av pengar sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

3D Secure

3D Secure är en säkerhetslösning för kortbetalningar på Internet som validerar att det är kortets ägare som genomför betalning.Genom att vara ansluten till 3D Secure ökar tryggheten för dig som konsument. 3D Secureanslutna e-handelsplatser kräver nämligen att du anger ditt lösenord förutom kortnummer för att släppa igenom betalning. Därigenom förhindras missbruk av kortet via stulna kortnummer etc.

Som kortinnehavare kontaktar du din bank om du vill ansluta ditt kontokort till 3D Secure. Därefter får du en identifieringsmetod som du använder vid köp. Det kan vara ett lösenord som du anger vid köpet.

Direktbetalning bank via Payex

Ni som är Swedbank-kunder kan göra direktbetalningar via Payex med Er bankdosa.

 

Om ni vill göra en inbetalning på vårt BG konto kontakta oss. 

Om något är oklart tveka inta att kontakta oss på 076-6773712 eller på

info@masterwheels.se