Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök fälg via bilmärkeBygg din egen fälg

För att bygga din egen fälg, väljer du enkelt bland de filter som finns.

Du kan bland annat välja: Storlek, bredd, et-mått, bultcirkel mm.

Är du osäker rekommenderar vi dig att söka via ditt regnummer.

Börja bygga nu

Fälgar Online

Hos oss hittar du en mängd olika fälgar i snygga utformningar. Genom att köpa fälgar online får du tryggt, snabbt och smidigt de bästa fälgarna till de absolut bästa priserna från oss på Masterwheels - en av Europas ledande webbutiker för fälgar. hjulpaket, välj först Fälgen, när du trycker på Köp så kommer Däcken upp som passat fälgen/bilen

Välj underkategori/typ ovan, förfina sedan din sökning med hjälp av sökvalen nedan

SökfältStort utbud av fälgar!

Om vi inte redan är en av Europas största webbutiker för fälgar är vi åtminstone inte långt ifrån. Hos oss hittar du ett stort och fint utbud av både aluminiumfälgar och plåtfälgar. Vi har gett dem varsin kategori för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta just det du är ute efter. Du söker enkelt fram fälgarna som passar dina behov bäst genom att välja vilken typ av bil de ska användas till. Sedan kan du även söka på tum, bredd, ET och antal bultar för att få fram det bästa alternativet för dig. Vi erbjuder fälgar från erkända tillverkare såsom KFZ Staal, Alutec och Original Equipement men också fälgar direkt från biltillverkare, exempelvis Ford, Opel, Volvo och Volkswagen. Oavsett om du vill styla bilen eller helt enkelt ersätta utslitna fälgar hittar du något hos oss.

När du handlar fälgar online hos oss får du 14 dagars öppet köp och ett års garanti. Då vi har en ”onlinekoppling” till våra fälgleverantörer kan vi alltid erbjuda dig de allra senaste, snyggaste och bästa fälgarna till riktigt bra priser. Vi kompletterar och förnyar ständigt vårt sortiment vilket gör att du hos oss alltid har tillgång till det allra senaste, både när det gäller design och priser. Hos oss har alla möjlighet att hitta något som faller dem i smaken. Ta en titt och hitta dina favoriter hos oss redan idag. Det blir helt enkelt inte billigare, bättre eller smidigare att få tag i de rätta fälgarna än såhär. Passa också på att komplettera dina nya fälgar med billiga däck online.