Varukorg

Summa
0 kr
Varav moms
0 kr

Snabbsök däck/fälg via regnrSnabbsök däck via dimension

205 / 55 R16

Dubbdäck

Den svenska vintern är lång och tuff vilket gör att det är extra viktigt att få tag i rättdubbdäck om man ska bege sig ut på de svenska vintervägarna. Med sina starka metallpiggaroch slittåliga material är våra dubbdäck ditt bästa och tryggaste alternativ på de blixthala vägarna.

Historiskt sett har dubbdäck varit den vanligaste typen av vinterdäck i Sverige. Dubbdäcken har ett grövre mönster än sommardäck samt metalldubbar som ger ett bra grepp på isiga vägar. Det är inte tillåtet att ha dubbdäck annat än mellan 1 oktober och 15 april eller om det befaras bli vinterväglag där du ska köra. Det kan också i vissa städer finnas zoner där du inte får köra med dubbdäck och ska du köra din bil utomlands bör du ta reda på om landet tillåter dubbdäck.

Köper du nya dubbdäck kan det vara bra att köra några mil på bar väg om möjligt för att dubben ska sätta sig.

SökfältKöpa dubbdäck online

Dubbdäck behöver du när det är frost, snö eller is på vägarna. Eftersom det aldrig går att exakt förutspå hur vädret kommer att bli lönar det sig att ha fräscha dubbdäck hemma för att kunna byta till dem när de behövs. Beställ därför nya dubbdäck så snart du märker att de gamla är slitna. Att tänka på är åldern på däcken, än fast mönstret ser bra ut så tappar dom sin egenskap och kan bli hårda och spruckna.

Idag behöver man inte ge sig iväg till bilverkstäder och stora butiker för att handla dubbdäck. Det enda du behöver göra är att slå på datorn, surfa in till oss på Masterwheels. Vi har samlat ihop ett av Sveriges största online-sortiment av dubbdäck för att du enkelt ska få tag i det du behöver inför vintern. Tack vare vårt enkla söksystem där du skriver in registreringsnumret för fordonet dubbeldäcken ska sitta på hittar du snabbt och enkelt däck som passar. Våra dubbdäck kommer från några av Europas bästa tillverkare och är av högsta kvalitet, just för att du ska få så mycket däck för pengarna som möjligt. Du kan därefter köpa enskilda däck till marknadens lägsta möjliga pris eller flera. Du skriver helt enkelt in antalet däck du behöver i rutan bredvid ”Köp” innan du betalar.

Genom att köpa dina däck online kommer du att spara mycket tid, energi och många slantar! Allt du behöver tänka på är vilket betalningssätt du ska använda för leveransen. Naturligtvis sköter vi också leveransen vi på det smidigaste och snabbaste sättet.Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ för att göra det enklare för dig och dessa är tillgängliga både för privat- och företagskunder. Vi leverera även kompletta packet däck och fälgar monterat och klart, bara att sätta på bilen.

Det kan inte bli billigare, enklare eller smidigare att få hem årets dubbdäck!